ilojavain ja Sanna

Historiaa lyhyesti

Miten tähän on tultu?
Olen monessa liemessä keitetty pitkän ajan IT ammattilainen joka jäi pois oravanpyörästä muutama vuosi sitten. Pienen burnoutin jälkeen päätös oli helppo tehdä.

Muutama vuosi sitten yksi kaverini pyysi uudistamaan heidän nettisivunsa. Sillä hetkellä minulla oli siis aikaa ja tein sivut kuntoon. Silloin kantapään kautta tuli opeteltua domainien siirrot, web-hotellien tarjonnat sekä ohjelmien asennus. Ja sen päälle vasta alkoi silloin sivujen rakennus. Siitä se kaikki sitten lähti.

Homma oli kivaa ja sitä se on edelleenkin. Yksikään päivä ei ole samanlainen kuin eilinen ja joka päivä edelleen oppii uutta. Siksi olenkin päätynyt nyt tarjoamaan sekä omia että kumppaneideni palveluita muillekin.

Suuren osan ajastani tänä päivänä vievät myös ICT ja ERP kartoitukset sekä erilaisten ERP/toiminnanohjausjärjestelmien projektityöt. Niiden parissa olen tehnyt aiemmin töitä vuosikausia ja onkin mukavaa “palata juurilleen”.

Sanalla ERP on yleensä huono maine. Se juontaa juurensa monista epäonnistuneista ERP/toiminnanohjaus järjestelmien käyttöönotoista. Ja ne taas johtuvat monesti projektien huonosta kommunikaatiosta. Olen tehnyt ERP käyttöönottoja sekä ERP toimittajan edustajana että asiakkaana. Minusta ERP on aina haaste mikä otetaan vastaan. Ja siitä selvitään iloisella otteella, reippaalla tekemisellä ja avoimella kommunikaatiolla.

Vapaa-ajalla talvisin retkeilen ja kesäisin purjehdin. Ja mukana kulkee aina kamera. Luonnossa liikkuminen onkin hyvin tärkeä henkireikä koneella nököttämiseen.

 

Sanna

Yleistä

Yhteistyössä

Kukaan ei pärjää yksinään. Siksi meitä onkin olemassa pieni piiri toistemme yhteistyökumppaneina. Jokainen meistä hoitaa omat työnsä ja kun tarvitaan niin mennään kavereille avuksi. Näin hommat hoituvat ketterästi ilman turhaa byrokratiaa ja vääntöä.

” IT asiat eivät ole rakettitiedettä – tosin eivät ne raketitkaan ilman IT osaajia lennä. ”

ilojavain 2.0

Sanna Malmivaara
040 700 1585
sanna@ilojavain.fi

Y -tunnus 1370627-2

Toiminta-ajatuksemme

Johtavana toiminta-ajatuksena on olla pienyrittäjän apuna tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

Olipa kyseessä sitten uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto tai kotisivujen tekeminen ja niiden ylläpito, kirjoittimen asennus tai mobiililaitteiden käyttöönotto niin asiat pyritään hoitamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Aika on kaikille yrittäjille kallista ja siksi onkin tärkeää, että jokainen käyttää aikansa tehokkaasti ja tuottavasti. Tietotekniikan murehtimisen sijaan yrittäjä voikin keskittyä omiin, yrityksen kannalta oikeisiin asioihin ja jättää IT asiat IT Tuki Toimiston tehtäväksi. Jollei IT ole yrityksen ydinliiketoimintaa, niin siihen on turha omia paukkuja tuhlata.

Toimintatavat

Haluamme olla lähellä asiakasta, joten tulemme mieluummin tapaamaan asiakkaitamme henkilökohtaisesti sen sijaan, että asiat käsitellään puhelimitse tai sähköposteilla. Haluamme tehdä toimivaa yhteistyötä missä molemmat kumppanit viihtyvät.

Tarvittaessa saamme myös etäyhteyden asiakkaiden koneisiin sekä tarvittaviin palveluihin.


Pienten yritysten, yhdistysten ja seurojen IT asioita hoidetaan yleensä oman toimen ohella.

Se toimii vallan mainiosti niin kauan kun kaikki menee hyvin. Mutta sitten kun tarpeet ylittävät omat taidot on yleensä kaksi vaihtoehtoa – jätetään tekemättä tai vaihdetaan henkilöä. Tarjoamme apua myös tällaisiin tapauksiin. Joskus jo muutamassa tunnissa saadaan tarpeet kartoitettua, suunnitelmat jatkoa varten tehtyä sekä koulutuksen tai tuen määrä arvioitua. Ei kannata jäädä yksin ihmettelemään ongelmien kanssa.

Kun IT on kylmää koodia, rautaa ja käsittämättömiä vieraskielisiä lyhenteitä, niin on tärkeää, että ongelmat ratkaistaan ymmärrettävästi ja inhimillisesti joko henkilökohtaisesti tai etänä linjoja pitkin.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voimme olla avuksi.

Samassa veneessä yhdessä navigoiden samaan suuntaan aina perille saakka.