Hinnat

Hinnasto

Kotisivut

Jokainen kotisivu projekti on erilainen. Sivut voidaan tehdä kahdella tavalla. Joko kiinteällä hinnalla tai sitten tehtyjen tuntien mukaan. Kumpaakin tehdään. Kiinteän hinnan projekteissa määritetään tarkasti heti alkuun tehtävät asiat, jotta saamme laskettua tarjouksen mahdollisimman tarkkaan. Hyvä puoli kiinteässä hinnassa on se, ettei yritykselle tule yllätyksiä laskulle. Huono puoli kiinteässä hinnassa on se, että projektin aikana tulevat lisätoiveet eivät kuulu hintaan vaan ne laskutetaan erikseen sovitun hinnan mukaan lisätöinä. Jos sivut tehdään tuntityönä niin se antaa asiakkaalle mahdollisuuden muutoksiin. Huono puoli tässä on, että kustannukset voivat nousta ennakoitua suuremmiksi sekä aikataulu saattaa venyä. Hyvä puoli tässä mallissa on, että asiakas saa kaiken haluamansa.

Normaali tuntihitamme on 42 eur / h (alv 0%). Kilometrikorvaukset veloitetaan Turun ulkopuolelle Verohallinnon antaman päätöksen mukaan.

Asiantuntijapalvelut / ERP

Normaalit ERP ja ICT kartoitusprojektit teemme tuntihinnalla 45 eur / h (alv 0%) ja kilometrikorvaukset veloitetaan Turun ulkopuolelle Verohallinnon antaman päätöksen mukaan.

Suuremmat ERP kokonaisprojektit hinnoitellaan työmäärän ja aikataulun mukaan.

Muut työt

Normaalin tuntihinnan mukaan 42 eur / h (alv 0%).

Koulutukset, IT Tuki, SOME ja muu markkinointimateriaali sekä kuvauskeikat tehdään toteutuneen mukaan jollei muuta ole erikseen sovittu

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.