Mikä ihmeen ilojavain?

Historiaa lyhyesti

Olen monessa liemessä keitetty pitkän ajan IT ammattilainen joka jäi pois oravanpyörästä 2018. Pienen burnoutin jälkeen päätös oli helppo tehdä.

Muutama vuosi sitten yksi kaverini pyysi uudistamaan heidän nettisivunsa. Sillä hetkellä minulla oli aikaa ja tein sivut kuntoon. Silloin kantapään kautta tuli opeteltua domainien siirrot, web-hotellien tarjonnat sekä ohjelmien asennus. Ja sen päälle vasta alkoi silloin sivujen rakennus. Siitä se kaikki sitten lähti.

Homma oli kivaa ja sitä se on edelleenkin. Yksikään päivä ei ole samanlainen kuin eilinen ja joka päivä edelleen oppii uutta. Siksi olenkin päätynyt nyt tarjoamaan sekä omia että kumppaneideni palveluita muillekin.

Koronan myötä minulle tarjoutui mahdollisuus palata juurilleni ERP pariin. Teen ylläpitoa ja kehitystä entiselle työnantajalleni, mutta nyt alihankkijana. Se antaa mahdollisuuden hallita omaa kalenteriani niin, ettei aikaisempi burnout enää pääse yllättämään.

Vapaa-ajalla talvisin retkeilen ja kesäisin purjehdin. Ja mukana kulkee aina kamera. Luonnossa liikkuminen onkin hyvin tärkeä henkireikä koneella nököttämiseen.

Sanna

Yhteystiedot

ilojavain
Sanna Malmivaara
040 700 1585
sanna@ilojavain.fi

Y -tunnus 1370627-2

Tehdäänkö yhteistyötä?

Lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin ollaan yhteydessä.